Oud-Bombardonners


voorlezen

De Bombardon is op 11 juni 1982 opgericht vanuit de wens van ouders om de opvoeding voor hun kinderen te delen en een oplossing te vinden voor het beperkte aanbod van kinderopvang in die tijd. Een aantal ouders paste al langere tijd op elkaars kinderen, maar doordat de huiskamers te klein waren en er behoefte was aan meer regelmaat, werd er gezocht naar een meer vaste vorm van opvang. In 1991 vestigde de Bombardon zich in in het huidige pand aan de Bouwstraat 53 in Utrecht.

Naar schatting zijn in de afgelopen 40 jaar zo’n 300 gezinnen onderdeel geweest van de Bombardon. Veel generaties Oud-Bombardonners hebben nog steeds regelmatig contact en organiseren bijvoorbeeld jaarlijks een kampeerweekend.

Op 11 juni 2022 bestaat de Bombardon 40 jaar.
Dit gaan we vieren met een reünie voor alle (Oud-)Bombardonners. De inschrijving hiervoor is helaas gesloten.
Wil je op de hoogte blijven en voor toekomstige reünies uitgenodigd worden, meld je dan aan voor het netwerk van Oud-Bombardonners via dit formulier.

Met dank aan

Fruit & cracker

In het jaar van ons 40-jarig jubileum willen wij alle Oud-Bombardonners uitnodigen om lid te worden van het Oud-Bombardonnersnetwerk, waarin Oud-Bombardonners betrokken kunnen blijven bij de Bombardon, en de huidige generatie Bombardonners af en toe een beroep kan doen op het netwerk.

Als Oud-Bombardonner krijg je twee keer per jaar een Oud-Bombarie nieuwsbrief, waarin je kunt lezen over de goede oude tijd bij de Bombardon, en eens in de vijf jaar word je uitgenodigd voor een reünie.

Met een kleine (financiële) bijdrage kunnen de Oud-Bombardonners daarnaast helpen de continuïteit van de Bombardon te waarborgen. Meer weten? Meld je aan via dit formulier.